Футболистът на Байерн Мюнхен Томас Мюлер удължи договора си с

...
Футболистът на Байерн Мюнхен Томас Мюлер удължи договора си с
Коментари Харесай

Байерн преподписа с голямата си звезда

Футболистът на Байерн Мюнхен Томас Мюлер удължи контракта си с отбора за още една година до 2024-а, оповестиха публично от клуба. Мюлер носи екипа на Байерн от 10-годишен и минава през всички възрастови групи на клуба преди да заиграе в първия състав. Десетата поредна купа за тима в шампионата на Германия пък бе 11-и трофей за 32-годишния Томас Мюлер с гранда от Мюнхен.

„ Томас Мюлер е икона за клуба, който носи емблемата на Байерн в сърцето си. Ние постоянно сме показали неизменност и по тази причина сме удовлетворени, че успяхме да удължим контракта на един от най-важните ни футболисти. Той е същински водач с основна роля в съблекалнята на отбора “, разяснява изпълнителният шеф на Байерн Мюнхен Оливер Кан.

Друг от шефовете на клуба Хасан Салихамиджич, съобщи, че никой не може да си показа Томас Мюлер без Байерн, както и противоположното. „ Точно по тази причина сме доста щастливи, че Томас удължи договора си до лятото на 2024 година. Той остава гладен за триумфи и същински образец за останалите “, добави Салихамиджич.

Самият Томас Мюлер също изрази задоволството си от подписването на новия контракт. „ Приключението, което започнах през 2000-а година се трансформира в извънредно сполучлива история досега. За мен е огромно наслаждение да продължа да нося екипа на тима “, сподели Мюлер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР