Франция няма да позволи на здравните работници да ходят на

...
Франция няма да позволи на здравните работници да ходят на
Коментари Харесай

Франция ще дава заплати само на ваксинирани медици

Франция няма да разреши на здравните служащи да вървят на работа и ще спре заплатите им, в случай че те не се имунизират до 15 септември, съобщи френският здравен министър Оливие Веран, представен от БНР. Веран сподели, че е витално значимо в страната да бъдат въведени наложителни ограничения, поради заразността на новия Делта вид на ковид.

По-рано президентът Еманюел Макрон  разгласи, че имунизациите стават наложителни за чиновниците в опазването на здравето и сподели, че управляващите ще стартират да ревизират личния състав на здравните заведения и обществените домове през септември. От август пък ще бъде въведена специфична система за " ковид-пропуски " за посещаване заведения за хранене, питейни заведения, търговски центрове и други публични места.

- Ваксинациите против ковид-19 ще бъдат наложителни в Гърция за здравните служащи и личния състав на старческите домове , защото новите инфекции в страната не престават да се усилват, съобщи в понеделник министър председателят Кириакос Мицотакис, представен от БГНЕС.

Мярката за личния състав на домовете за възрастни хора влиза в действие неотложно, до момента в който здравните служащи ще би трябвало да бъдат имунизирани от 1 септември, сподели той. Мицотакис също по този начин разгласи нови ограничавания за ограничение на разпространяването на вируса, като да вземем за пример разрешаване единствено на имунизирани клиенти на закрито в питейни заведения, кина, театри и други затворени пространства.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР