Фотошпиони разкриха екстериора на обновения пикап Nissan Navara (известен на

...
Фотошпиони разкриха екстериора на обновения пикап Nissan Navara (известен на
Коментари Харесай

Ето я новата Navara на Nissan

Фотошпиони разкриха екстериора на актуализирания пикап Nissan Navara (известен на някои пазари като Frontier). Пикапът ще бъде модифициран външно, ще придобие разнообразни нови варианти, а на някои пазари ще получи по-модерен 2.3-литров битурбо дизелов мотор.

Премиерата на модела ще се състои преди края на годината. От поредицата от фотоси, направени в Азия, може да се допусна, че обновената Navara ще премине към напълно LED оптика, ще получи нови брони и друг челен похлупак.

Освен това площта на решетката на радиатора ще се усили и на капака ще се появи вложка с името на модела. Едновременно с нормалните версии може да дебютира и пикап, особено квалифициран за офроуд с фабрично окачване, антихромен пакет, лебедка и удобен пластмасов комплект за предотвратяване на долната част на каросерията.

 Ето я новата Navara на Nissan

Техническите модификации на Nissan Navara ще се разграничават според от пазара. В Съединени американски щати, където пикапът Frontier към момента не е сменил своето потомство, версията D23 ще се появи с преосмислен интериор, пружинно окачване от Mercedes-Benz X-Klasse, с нов 3.8-литров бензинов V6 мотор и с деветстепенна автоматизирана скоростна кутия.

В азиатско-тихоокеанския район Nissan ще разчита на 2.3-литров битурбо дизел със 190 конски сили (450 Нм), прочут на локалните купувачи от SUV-то Terra. Агрегатът ще размени остарелия 2.5-литров дизелов мотор и ще се отличава с по-добра еластичност и горивна успеваемост.

Скоростната кутия ще е седемстепенна автоматизирана, като тя ще остане непроменена. Официалната премиера на актуализирания Nissan Navara/Frontier ще се състои преди края на 2020 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР