Фейсбук Най-обсъжданата светска двойка в Бургас се разпадна. Плеймейтката Златка Димитрова

...
Фейсбук
Най-обсъжданата светска двойка в Бургас се разпадна. Плеймейтката Златка Димитрова
Коментари Харесай

Черната Златка с поредна раздяла

 Фейсбук Най-обсъжданата световна двойка в Бургас се разпадна. Плеймейтката Златка Димитрова е била шута на фитнес инструктора Кирил Танев, научи Флагман.бг от чудесно осведомен собствен източник. Страстната връзка на двамата бургазлии продължи близо две години и всички към този момент мислеха, че любовта ги е свързала доживот. Да, но не.

Твърди се, че Златка е прекратила всевъзможни връзки с него, изтрила всички фотоси и развалила общите им планове.

В момента от фейсбук профилите на двамата е видно, че нещо се е случило. Нито Златка, нито Кирил качват общи фотоси и любовта към този момент не витае във въздуха.

Последните снимки на Черната Златка са от през вчерашния ден, един от тях е от фотосесия, а останалите – фамилни фотоси, на които Кирил Танев не участва.

Злите езици приказват, че Танев е извличал много съществени дивиденти от обстоятелството, че се е хванал с плеймейтката, която поради известността си, дърпала напред всеки един негов план.

В Бургас се шушука интензивно, че с помощта на известността на плеймейтката, клиентите на инструктора са се нараснали двойно, както и продажбите на спортните му режими и добавките, които популяризира.

Със сигурност за Кирил Златка е била най-хубавият ракетоносител в бизнеса, дали това е предизвикало разрива, имало ли е трети във връзката, няма по какъв начин да знаем сега. Факт е обаче, че Златка е разкарала гаджето, с което беше близо 2 години и, с което се хвана съвсем незабавно след развода с мъжа си Мирослав Недев. 

Плеймейтката и инструкторът изглеждаха окрилени от любовта си, непрестанно пускаха свои фотоси дружно, правеха си жестове, даже дружно изготвяха 12-седмично предизвикателство, в което ваяха телата на влюбени двойки.

Кирил Танев и Златка Димитрова се срещат във фитнес залата и в началото споделят единствено общата си пристрастеност към спорта. После обаче се харесват и се сближават, и двамата са разведени, имат по едно дете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР