ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Бимбалов: Наблюдаващият прокурор е извратен воайор

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Тамън се тормозих, че всичко тия дни се свежда до сарми и саралии и попаднах на изключителна конференция на Прокурватурата. Млада прокурорка, по очила и прическа, в ролята на прелъстителна Снежанка, обществено привика министърът на вътрешните работи Бойко Рашков на разпит.

Всъщност тя нито един път не го назова министър, от самото начало му споделяше доцент Рашков. От нейното червило това звучеше като нарочна засегнатост. Не се видя, само че допускам, че в ръцете си държеше бич и беше подготвена да набие овързания министър, унизен да се влачи на четири крайници като доцент. Но по-важният подробност се крие в повода Рашков да бъде свикан от Прокурватурата. Министърът… извинете, доцентът бил споделил в изявление по националното радио, че знае елементи по делото „ Хемус “. Тук настръхнах.

Явно родната Прокурватура е претърпяла коледен катарзис, захласната е от коледния дух и е на път да привика и бившето ни провидение Бойко, с цел да го пита коя е онази „ прелестна госпожа “ Мата Хари, за която той намерено говореше по медиите. Не знам този Бойко дали е доцент, само че допускам, че строгата стопанка от Прокурватурата ще измисли подобаваща засегнатост и за него. Чакам да видя.

Иначе, в съзнанието ми към този момент се загнездва най-важният облик от родното правораздаване. Това е обликът на Наблюдаващия Прокурор. Този пазител на правдата в действителност е перверзен воайор, който зяпа безмълвно възбуждащите закононарушения и се пипа по еректиращия си джоб, изпълващ се с кървавите пари, откъснати от вмирисания мъртвец на страната.
Извинете. Честита Коледа.

Радослав Бимбалов, Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР