Пандизчия в Пловдив заведе дело срещу затвора, заради годеницата си.

...
Пандизчия в Пловдив заведе дело срещу затвора, заради годеницата си.
Коментари Харесай

Жаден за ласки пандизчия заведе дело срещу затвора в Пловдив

Пандизчия в Пловдив заведе дело против пандиза, поради годеницата си. Той е изискал да бъде изместен, само че получил отвод. Така оспорил решението на шефа на пандиза, написа „ Марица “.

В претекстовете си показал няколко неща. Първото и главното - изискал да е в различен затвор, който съгласно него се намира по-близо до мястото, на което живее със своята половинка - в прилежаща област.

Подчертал, че в случай че е на по-малко разстояние от нея - ще може да се срещат по-често на свиджания.

Не останал удовлетворен, че е настанен зад решетките в Кючука. Посочил също, че в пандиза в Пловдив няма благоприятни условия за работа, колкото в другия, а той желал да се труди, с цел да излезе по-бързо и да се наслаждения на ласките на обичаната му.

Постоянният му адрес, обаче, се води в Садовско. Магистратите акцентират, че законът вкарва две условия при разпределение в местата за отнемане от независимост.

Първото е наказаните да бъдат настанявани най-близо до непрекъснатия си адрес, а второто - минимална жилищна повърхност в спалното помещение за всеки лишен от независимост да не е по-малка от 4 кв.м.

И двете са изпълнени, безапелационен е Административният съд. Има непрекъснат адрес в Садовско и по тази причина излежава присъда в Затвора в Пловдив.

Магистратите са отхвърлили жалбата му против отхвърли за пренасяне. Решението е дефинитивно.

Мъжът е наказан на година отнемане от независимост при първичен непоколебим режим, като е постъпил в пандиза на 3 януари тази година. /Blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР