Видео е уловило момента, в който ранени пътници са изнесени

...
Видео е уловило момента, в който ранени пътници са изнесени
Коментари Харесай

Сингапурските авиолинии: Момент на ужасени пътници, изнесени от самолета и лекувани от персонала на линейката

Видео е уловило момента, в който ранени пасажери са изнесени от аероплан на Сингапурските авиолинии, откакто са били ударени от странна турбуленция на борда.

Летовници пътуваха от Лондон за Сингапур, когато самолетът беше заставен да направи спешно кацане в Тайланд в отговор на жестоките метеорологични условия във вторник. Авиокомпанията заяви за жалост, че един човек е умрял трагично, до момента в който доста хора са били ранени следобяд.

Общо 211 пасажери и 18 членове на екипажа са били на полет #SQ321, когато са се натъкнали на сериозната турбуленция. Инцидентът се случи, когато самолетът Boeing 777-300ER навлезе във въздушното пространство в района, където сега има мощни тропически гръмотевични стихии.

Десетки чиновници на летището можеха да се видят да се тълпят към самолета, до момента в който ранени пасажери излизаха от самолета. Секунди по-късно можеха да се видят няколко пасажери, сложени на пода, до момента в който бяха завързани в носилки, до момента в който други бяха лекувани от ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР