Бен Афлек и Дженифър Лопес ясно показаха, че са по-щастливи

...
Бен Афлек и Дженифър Лопес ясно показаха, че са по-щастливи
Коментари Харесай

Развод? Дженифър Лопес и Бен Афлек се появиха щастливи задно на събитие в Лос Анджелис

Бен Афлек и Дженифър Лопес ясно демонстрираха, че са по-щастливи от всеки път, като през уикенда си потеглиха дружно от събитие в Лос Анджелис, макар че дойдоха поотделно, което ускори слуховете, че двамата имат брачни проблеми.

51-годишният притежател на Оскар и 55-годишната певица бяха видяни да излизат от спектакъл в Брентууд, където по-рано участваха на кино събитие с децата си и някогашната брачна половинка на Бен, Дженифър Гарнър.

След това двойката суперзвезди си потегли с кола, като папараците ги снимаха усмихнати и в положително въодушевление.

Актьорът от " Добрия Уил Хънтинг " носеше брачната си халка, което е забележима смяна, защото при започване на уикенда тя липсваше от ръката му.

Дженифър също по този начин гордо сподели сватбената си халка, когато прегърна Бен и междинното му дете Фин, при идването си в театъра.

Междувременно Гарнър, която неотдавна беше забелязана да посещава дом, в който Афлек живее чартърен, също беше снимана с необятна усмивка на лицето, при идването си на събитието. Тя беше съпроводена от другите си две деца с Афлек, щерка им Вайълет и синът им Самуел. Гарнър и Афлек бяха женени от 2005 година до 2018 година

Спекулациите за раздялата сред Бен и Джей Ло идват на фона на известията, че двойката " живее настрана " и че Бен се е изнесъл от вкъщи им за 60 милиона $ в Лос Анджелис " преди няколко седмици ", твърди изданието Us Weekly.

В момента Бен живее в дом в Брентуд, като се твърди, че той е решил да се отдели, до момента в който работи върху новия си план " Счетоводителят 2 ".

 

Източник dir.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР