За следващите 4 години основен наш приоритет ще бъде доходите

...
За следващите 4 години основен наш приоритет ще бъде доходите
Коментари Харесай

Росен Желязков: Основната ни цел е доходите на българите да достигнат 80% от европейските

За идващите 4 години главен наш приоритет ще бъде приходите на българите да стигнат 80% от европейските. Това съобщи лидерът на листите за Европейски парламент и за област Благоевград Росен Желязков в село Церово. На срещата участваха регионалният координатор на ГЕРБ и претендент за евродепутат Андрей Новаков, претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС Илиан Георгиев и Красимир Керезов, общинските ръководители на Благоевград и Банско Атанас Камбитов и Александър Мацурев, както и кметът на селото Иван Саков. Росен Желязков напомни, че при влизането на България в Европейския съюз приходите на българите са били 40% по отношение на европейските, а в този момент са към 60-62%, съобшиха от партията, представени от.

" Важно е идващото държавно управление да съумее да възвърне изгубената преди 3 години връзка сред централната и локалната власт. Знаем вашите проблеми, свързани с водопровода и канализацията, с възобновяване на читалището. Точно по тази причина би трябвало средствата от Европейски Съюз да доближават и до дребните обитаеми места. Сигурен съм, че идващото държавно управление с водеща мощ ГЕРБ ще го направи ", сподели още Росен Желязков. Той посочи, че ГЕРБ е партия, която желае нещата да се случват, а не да дават празни очаквания. Във времето сме потвърдили, че изпълняваме поетите задължения и можем да носим отговорност, добави още лидерът на листата за Европейски парламент.

" Преди няколко години пристигнаха едни млади и учени момчета, наръсиха обещания на кг. Но животът освен не се усъвършенства, а застина. Ние сме единни и обединени, имаме обща цел – хората да живеят по-добре и да се възползват повече от опциите, които дава Европейския съюз ", безапелационен беше Росен Желязков

" Росен Желязков е предаван пет пъти от Благоевград за депутат. За първи път нашата област имаше човек на най-високата позиция в страната – ръководител на Народното събрание. През годините е обиколил всички обитаеми места от региона и знае проблемите и по какъв начин могат да бъдат решени ", съобщи регионалният координатор на ГЕРБ и претендент за евродепутат Андрей Новаков. Той добави, че България е изгубила доста благоприятни условия поради боричканията в държавното управление – изгубени пари за осветяване, за улици, за водопровод.

Кметът на с. Церово Иван Саков прикани на изборите да се гласоподава с номер 22 за ГЕРБ, с цел да може България да се развива.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР