ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Опърничавият трябва да бъде укротен до няколко дни

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Опърничавият би трябвало да бъде обуздан до няколко дни. И ще бъде - не от тези, които не пожела да му бъдат съдружници, а от този, който го сътвори, за ги обезврежда като врагове.

За да бъда оптимално явен - Сараите/Доган/библиотекарите, а най-точно казано - Кремъл, ще нашока канчето на Слави и той в случай че не с дейности, с бездействия ще поддържа основаването на кабинет с третия изследователски мандат. Който най-вероятно ще отиде при Българска социалистическа партия.

Това, което прави Слави мощен в багра - че е единствен стопанин на всички очевидни и секрети каузи в партията си, че е и държател, и военачалник, и ковчежник, му пречи да подписа примирието, което най-вероятно и той самият желае. Затова цялата " демократична общественост " би трябвало да помогне на най-заклетия му зложелател, с цел да помогне на себе си. А в най-заклет зложелател на Слави ще се трансформира получилия трети мандат - без значение дали е Корнелия, Христо или Мая.

И тримата са говорили против Слави и като шоумен, и като (кандидат) партиен водач. Искали са да му разгласят " война ", само че не са. " Защо " е тематика на различен диалог, в този момент единствено ще кажа, че в случай че го бяха създали преди 5 години, " ИТН " нямаше да е първа или втора политическа мощ. Сега войната стана " от единствено себе си ", и то по метод, най-изгоден за " партиите на митинга ". Съдбата им предлага съюз, който в други условия би бил невъобразим и неосъществим, само че е единственият метод да бъде спрян конкурент, който няма заден ход.

Това е едно от нещата, които " естествените политици " не схващат у Слави. Той няма заден ход, тъй като неговата, да я нарека практичност, която демонстрира и с която живее от десетилетия, не му разрешава да спре, удовлетворен от триумфите си. И в случай че Слави и в бъдеще продължи да търси триумфи, по-големи от досегашните - а той ще продължи - и " естествените политици " не подхващат против него нищо уверено, помислете какъв може да бъде краят...

За да са сполучливи, дейностите би трябвало да бъдат на два фронта - взаимоотношение при съставянето на държавно управление в този момент, и кардинални офанзиви против несистемността на партията на Слави постоянно. Българската политическа система няма да издържи още една " Атака ".

Заслужава да се намерения и реши и в какво положение са работите на Слави. Защото те нито вървят добре, нито настоящето му състояние е за завиждане. Слави не би се впуснал в политиката, в случай че знаеше, че ще завоюва толкоз доста, че ще му се наложи да ръководи. Той по тази причина провали два държавни мандата. Надяваше се, че ще е трети, най-вече втори, и ще пречи на който би трябвало (Бойко Борисов и ГЕРБ) колкото би трябвало, само че се излъга. Това на първо време го обърка, тъй като стана срещу неговото очакване, и след това му сътвори огромна паника. Слави се чуди по какъв начин да излезе от политиката, в която зорлем го вкараха, с най-малки вреди за себе си. Е, този, който го сътвори, би трябвало да му изясни,

че методът е да не пречи на съставянето на държавно управление с трети мандат. Мисля дори, че към този момент го е направил. А тези, които Слави не одобри за съдружници, би трябвало дефинитивно да схванат, че изискванията, неподходящи за него, са удобни за тях, и да се залавят за работа. За да не се срамят след това, че не са посмели да извършат това, което Слави би направил с тях, в случай че имаше сходна опция.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР