Луната е в знак Козирог до 23:46ч на 27 май

...
Луната е в знак Козирог до 23:46ч на 27 май
Коментари Харесай

Предизвикателен ден, пълен с уроци и мъдрост

Луната е в символ Козирог до 23:46ч на 27 май

Нарастващата Луна в Козирог е вашият проектант, който ви оказва помощ да проектирате бъдещето, да поставите концепцията си във форма и да фиксирате резултата. Ако имате явен проект, започнете да го прилагате в този момент. Подходящо време за дейности, които се нуждаят от прецизен и прозорлив план. Да се заобикаля безпорядъка. Звездно време за практичните и рационални хора, само че неуместно за сантименталните. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат деликатни. 

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 00:17ч на 27 май

Това е денят, в който в околния свят и в хората към нас виждаме личното си отражение. Предизвикателен ден, цялостен с уроци и мъдрост. В този лунен ден всички знаци и знаци са значими. Трябва да сте доста деликатни, с цел да не пропуснете някой намек спуснат за вас от горе. Ако сте задоволително умни, можете да разберете доста и да получите значим урок за себе си.

Днешният ден ни служи като огледало. Днес самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина, действия, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока би трябвало да работите, с цел да станете по-добри. Ако ви благодарят или похвалят за нещо, това значи, че сте в естетика със света и хората към вас. В този лунен ден нищо не става инцидентно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо. Приемайте посланията на Вселената, с цел да разберете повече за себе си.

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на деня, ще срещнете трудности и неприятности. Мислите би трябвало да се управляват и да не се позволяват такива негативни. Сега елементарно се изпада под непознато въздействие. Не е най-благоприятното време за групови събирания.

Не е належащо да се чакат специфични рискове  и проблеми. Просто бъдете деликатни, доброжелателни и другарски настроени към другите. През този интервал не би трябвало да се позволяват прояви на нарцисизъм и егоцентризъм, даже в най-малки дози е неприемливо. Мислите не би трябвало да са негативни, бъдете благоразумни. Настройте се на позитивна и доброжелателна вълна, проявете грижа, почитание и обич към другите хора. Не бъдете дейни, по-добре да се отпуснете.

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като води до заболяване на бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. Хубаво е по-малко да се спи. Силните аромати в този момент са рискови. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне с медикаментите. 

На тълкуването на сънищата би трябвало да се отдели особено внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

Може да е тежък интервал за фамилните връзки. Хората в този ден постоянно изпадат в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите. Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.  

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР