Фабриката за фалшиви новини на задкулисието изригна с нов залп

...
Фабриката за фалшиви новини на задкулисието изригна с нов залп
Коментари Харесай

Фабриката за фалшиви новини хвърли подсъдимия Николай Ненчев в нова атака срещу Цацаров

Фабриката за подправени вести на задкулисието изригна с нов залп против безконечния си зложелател – основния прокурор Сотир Цацаров. Таран на офанзивата този път е някогашният министър и сегашен обвиняем и обвинен Николай Ненчев. Нагло подведеният под наказателна отговорност поради абсурда с МИГ-овете излиза с позиция като водач на бутиковата Български земеделски народен съюз, че обвинител № 1 трябвало да се отдръпна от поста си. Причината била недоказаните обвинявания, които българският Мадоф Цветан Василев хвърлял в общественото пространство против държавното обвиняване, написа " Монитор ".

Позицията на Български земеделски народен съюз пък мигновено бе размахана в ефир от придворната журналистка на българския Мадоф Люба Кулезич, а по-късно бе препечатана и в друго издание от близкото обграждане на Василев - „ Банкер “. Без нито една от медиите да спомене, че Ненчев е последният човек, който има право да приказва за правда пред обстоятелството, че е обвиняем и оибвиняем за съществени далавери в МО, Фабриката за подправени вести просто мултиплицира позицията, следвайки компактно опорните точки от „ АРГОгейт “.

Отколешна фантазия на всички обвинени от кръга Агнешки главички е свалянето на основния прокурор Сотир Цацаров. Опитите на машината за медийни клюки на задкулисието за дестабилизиране на правосъдната власт у нас станаха изключително стръвни, откакто прокуратурата съобщи на съда Василев за грабежа на КТБ и авера му Иво Прокопиев поради аферата „ ЕВН “. В групата подсъдими олигарси влизат и фармацевтичният необут Огнян Донев, както и аверът на задкулисието от с. Микре Гриша Ганчев. Логистична поддръжка на кръга оказва посредством медиите, с които е обвързван, и газовият барон Сашо Дончев. Целта на Агнешките главички е обяздването на Темида, с цел да си подсигуряват индулгенция за осъществените закононарушения, както и да си обезпечат опция за цялостното преодоляване на страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР