САН ДИЕГО (АП) — Елехурис Монтеро имаше две попадения и

...
САН ДИЕГО (АП) — Елехурис Монтеро имаше две попадения и
Коментари Харесай

Монтеро кара в 3 ръна, докато Скалистите планини победиха Падрес с 5-4 и удължиха победната серия до пет мача

САН ДИЕГО (АП) — Елехурис Монтеро имаше две попадения и три RBIs, с цел да поведе Колорадо до победа с 5-4 над San Diego Padres в понеделник вечерта и удължете победната серия на Rockies до пет мача.

Освобождаващите играчи на Колорадо обикаляха базите, заредени както в осмия, по този начин и в деветия ининг, само че Падрес не съумяха да вкарат нито в единия ининг. Сан Диего приключи наедно 11 пъти в мача и изостави девет състезатели при загубата.

Скалистите планини са 4-16 надалеч от вкъщи с осем мача през идващите 10 дни от настоящото си пътешестване. Победата прекъсна поредицата от пет загуби на Колорадо на Petco Park, датираща от първата серия за сезон 2023.

Джейлън Бийкс от Колорадо мина през базите, заредени в деветия, само че не се отхвърли от серия и завоюва четвъртото си избавяне. Той накара Мани Мачадо да влезе в двойна игра в края на играта. Десният състезател на Rockies Джейк Кейв направи извънреден удар при гмуркане, с цел да в профил вероятно попадение на Луис Араес в ининга.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР