Европейската агенция по лекарства (ЕМА), позиционирана в Лондон, е структурата,

...
Европейската агенция по лекарства (ЕМА), позиционирана в Лондон, е структурата,
Коментари Харесай

България иска да поеме управлението на лекарствата в целия свят

Европейската организация по медикаменти (ЕМА), позиционирана в Лондон, е структурата, която ръководи медикаментите в целия Европейски съюз. След излизането на Лондон от Европейски Съюз, Агенцията би трябвало да се реалокира в друга страна и България е подготвена с кандидатурата си. Това съобщи зам. - здравният министър Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 година в град София. Завършил е... към профила по време на конференция, съобщи кореспондент на novini.bg.

В ЕМА работят 800 души. Всички тези хора, дружно с техните фамилии, ще отиват някъде. Всякакви хора изясняват по какъв начин нямаме късмет, уточни зам. - министър Ненков. „ Какво й е на София, че да не може тези хора да дойдат у на?. Кое й е неприятното на България, като се изключи че е бедна? ", попита Ненков.

По думите му, Министерство на здравеопазването със зъби и нокти ще се бори да показа страната ни. „ Добре е Агенцията да се реалокира тук, тъй като тези хора, ще харчат парите си тук “, съобщи Ненков.

Специален уебсайт, който бе покана по време на конференцията, е част от подготовката на страната ни. Направен е й клип, с който България ще се показа.

От здравното министерство показаха, че кандидатурата за ЕМА към този момент е подадена и до 30 септември ще бъдат прегледани всички кандидатури, а решението ще се разгласи през ноември.

Трябва да получим поддръжката на 9 страни. Зам. - министър Ненков ще направи обиколка из страните, които не са кандидатки и по думите му имаме действителен късмет да получим поддръжката им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР