Известно е, че топлият чай стимулира отслабването, но швейцарски учени

...
Известно е, че топлият чай стимулира отслабването, но швейцарски учени
Коментари Харесай

Студеният билков чай помага за отслабване

Известно е, че топлият чай подтиква отслабването, само че швейцарски учени потвърдиха, че студеният е доста по-ефикасен, заяви в. "Дейли мейл ".

Ако билковият чай е студен, той подтиква изразходването на сила два пъти повече, откриха учени от университета във Фрайбург.

Изследването сподели също, че студеният чай подкрепя окисляването на мазнините. Така те изгарят и се освобождава сила. Това понижава и метаболитното натоварване на сърцето. Швейцарските учени са работили с 23-ма доброволци, които са пиели по 500 мл билков чай с температура 3 градуса Целзий единия ден и 55 градуса на идващия ден. Чаят е бил мате, който е с кофеин. Учените са наблюдавали сърдечния темп, кръвното налягане, потреблението на О2, окисляването на мазнините на участниците 30 минути преди да пият чай и 90 минути по-късно, добавя Българска телеграфна агенция.

Резултатите демонстрират, че разходът на сила се усилва с 8,3% след леден чай, при 3,7% след топъл чай.Изследването е следващото, което демонстрира, че чаят е потребен. Освен че способства за намаляване, той понижава риска от глаукома.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР