Евродепутатът Ангел Джамбазки определи решението за оставка на Валери Симеонов

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки определи решението за оставка на Валери Симеонов
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Хора с нечисти досиета се появяват на...

Евродепутатът Ангел Джамбазки дефинира решението за оставка на Валери Симеонов като " персонално ". " Той желае да не концентрира публичното недоволствмо върху ръководството тъкмо в този момент ", сподели Джамбазки. той бе в Пловдив по време на ончетното заседание на Съюза на Международните превозвачи, което се организира в хотел " Санкт Петербург ".

Обеденините патриоти ще предложат до дни нов вицепремиер.

Евродепутатът предизвести, че има опити митингите на майките да станат политически. " Личното ми усещане е, че главните претенции са на хората, които са наранени откровено и персонално, и не мога да ги обвиня в това. Първоначлният им митинг не бе политически. Но забелязвате, че по какъв начин политически организации пробват да се възплозват от ситуацията ", сподели Джамбазки.

И уточни Корнелия Нинова и Движение за права и свободи.

" Сега чувам госпожа Нинова, която изясни, че ще се записва в Народното събрание, когато Валери Симеонов подаде оставка. Сега се измята и извърта, че занапред щели да вземат решение. Гласят нещо с Движение за права и свободи. Тяхното включване в тази тематика ще отблъсне хората. Всеки може да стачкува, само че вижте лицата на част от хората, които се появяват по тези митинги - хора с престъпно минало и нечисти досиета. Хора, които работят по някаква политическа поръчка ", допусна Джамбазки. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР