Кандидатите за народни представители от коалиция БСП за България“ за

...
Кандидатите за народни представители от коалиция БСП за България“ за
Коментари Харесай

Атанас Зафиров връчи награди на млади надежди от Клуба по борба в Златарица

Кандидатите за народни представители от коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ за 4-ти МИР – Велико Търново Атанас Зафиров – лидер на листата, Валентина Димова, Христо Кавалски, Цвета Галунова, Михаил Михалев, Иван Иванов и Антим Бижев поздравиха жителите и гостите на град Златарица в празничния Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност – 24 май.
Кандидатите за депутати следиха оспорваните национални битки " Юнашка популярност ", проведени от кметската администрация на Община Златарица и СК  по " Борба ", гр. Златарица в местността Черничките, чиито публични домакини бяха международният първенец по битка Михаил Ганев и кметът на Община Златарица Петър Ганев.
Лично лидерът на листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Атанас Зафиров връчи две  поощрителни финансови награди на двама от състезателите от Семеен кодекс по " Борба ", гр. Златарица за отличното показване в надпреварата, като им пожела доста триумфи на тепиха и отсега нататък.
След битките претендентите от листата на Българска социалистическа партия се срещнаха с търговците, разположили щандове в местността Черничките, като показаха и акценти от програмата си, касаещи стопанската система на страната.
Сред тях - намаляването на административната тежест и процедури, в това число счетоводната отчетност за микропредприятията, дребните търговци и производители. Кандидатът за депутат и лидер на листата Атанас Зафиров зарадва и няколко деца, пристигнали на празника, с лакомства, предлагани от производители на събора.
В по-ранните часове на деня, част от листата за народни представители участваха в първото честване на празника 24 май в  Лясковец на централния площад в града.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР