268 учители, директори и заместник-директори са тазгодишните носители на почетното

...
268 учители, директори и заместник-директори са тазгодишните носители на почетното
Коментари Харесай

268 учители и директори са отличени с „Неофит Рилски“ на Министерството на образованието и науката

268 учители , шефове и заместник-директори са тазгодишните носители на почетното отличие „ Неофит Рилски “ на Министерството на образованието и науката /МОН/ за своите професионални достижения . На 24 май на гала пред Народния спектакъл министър Галин Цоков връчи грамотите на наградените педагогичен експерти от София.

„ Благодаря Ви за неуморния труд, за възрожденската концепция, че можете да бъдете потребни на децата. Вие освен давате познание, само че и ги вдъхновявате “ , сподели проф. Цоков.

Началникът на районното ръководство на образованието в София доктор Ваня Кастрева връчи премиите на РУО за принос и заслуги към столичното обучение.

За 13-та поредна година РУО София-град провежда празничен концер т, отдаден на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност. В концерта взеха присъединяване стотици деца и възпитаници от столичните просветителни институции.

На празника участваха също заместник-министрите на образованието и науката доктор Емилия Лазарова и Таня Михайлова , началникът на кабинета на министъра Наталия Михалевска , Диян Стаматов , ръководител на Съюза на ръководителите в системата на националната култура, доктор Юлиян Петров , ръководител на Синдикат „ Образование “ към КТ „ Подкрепа “, шефове, учители и възпитаници.

Ген. Мутафчийски: Години наред се води спор медицината изкуство ли е или просвета

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР