Фестивалният сезон може да е в ход, но за много

...
Фестивалният сезон може да е в ход, но за много
Коментари Харесай

„Това е следващото ниво на удобство“ казват купувачите за новите гащеризончета Oodie - и те са идеални за следващия ви фестивал

Фестивалният сезон може да е в ход, само че за доста от нас в Обединеното кралство времето занапред ще крещи лятно време, кара посетителите на фестивала, къмпингуващите и авантюристите да намерят други благоприятни условия за комфорт под звездите. Това е мястото, където се намесва емблематичната марка за ежедневни дрехи The Oodie с набор от артикули, които да ви затоплят и да ви затоплят, без значение дали ще танцувате цяла нощ или ще се настаните комфортно в палатка.

Последното показване на марката включва набор от комбинезони и комбинезони, които може да не са вашето всекидневно фестивално облекло, само че си коства да ги обмислите, изключително за по-хладните дни и с цел да се откроите с жив, пъстър дизайн.

Ние обичаме Psychedelic Romper (£ 55), който е изработен от попиваща потта бамбукова материя и е съвършен за слънчеви фестивали или дни на къмпинг, с цел да поддържа по едно и също време хладина и комфорт.

Ако търсите нещо по-топло, Cloud Onesie (£75) се откроява като сладостен и комфортен кандидат, кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР