Евгений Пригожин, близък съюзник на руския президент Владимир Путин, заяви

...
Евгений Пригожин, близък съюзник на руския президент Владимир Путин, заяви
Коментари Харесай

Потрес! Каква екзекуция показа Готвачът на Путин

Евгений Пригожин, непосредствен съдружник на съветския президент Владимир Путин, съобщи през днешния ден, че някогашният наемник, който беше сниман да бъде екзекутиран с удар с чук по главата, откакто смени страната си във войната в Украйна, е изменник.

Пригожин, съветски предприемач, основал частната военна формация " Вагнер ", реагира на неизпитан видеозапис, публикуван в Телеграм, на който се вижда по какъв начин мъж, разпознат като някогашен наемник на " Вагнер " е екзекутиран, откакто признава, че през септември е сменил страната, с цел да се " бори против руснаците ".
-->
На фрагментите се вижда по какъв начин мъжът, чието име е Евгени Нужин, на 55 години, е с глава, залепена с тиксо за тухлена стена. Той описа, че е бил похитен в Киев на 11 октомври и се е озовал в едно мазе.

" Удариха ме по главата, изгубих схващане и се озовах в това мазе ", сподели той. " Казаха ми, че ще бъда съден ". Докато споделя тези думи, неидентифициран мъж, който се разхожда в бойно облекло зад Нужин, удря с чук в профил главата и врата му.

На видеото се вижда по какъв начин Нужин се свлича на земята, а неидентифицираният мъж нанася още един удар с чука в главата му.

Помолен да разяснява видеото с изтезанието, Пригожин съобщи, че видеото би трябвало да се назовава " Куче получава кучешка гибел ".

" Нужин съобщи своя народ, съобщи своите приятели умишлено ", съобщи Пригожин, който е глобен от Съединени американски щати и Европейския съюз за ролята си във Вагнер. " Нужин беше изменник ".

Пригожин удостовери едвам през септември, че е основал " Вагнер Груп " през 2014 година Това е първото обществено самопризнание за връзка, която той преди този момент отхвърляше и съдеше публицисти за отразяване.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР