Екстрасенсът Кшищоф Яковски прогнозира бъдещата съдба на човечеството още през

...
Екстрасенсът Кшищоф Яковски прогнозира бъдещата съдба на човечеството още през
Коментари Харесай

Полски екстрасенс: Светът е на прага на много тъжни събития

Екстрасенсът Кшищоф Яковски предвижда бъдещата орис на човечеството още през зимата на 2020 година, само че през 2021 година неговите догатки стават по-шокиращи.

Мъжът споделя, че остарялата обстановка ще се промени леко. Възможно е да има детонации и те да бъдат солидни. Хиляди хора могат да умрат от такива промени.

Нова болест ще сполети света - чумата. Много страни ще страдат от чумата, всичко ще стартира от Полша. Лечението и възобновяване от заболяването ще бъде дълго и мъчително. За ефикасна битка с заболяването ще би трябвало да бъдат затворени цели страни.

Промените идват и в Близкия изток. Кшищоф има вяра, че ще има спорове с биологични оръжия. Това значи, че цивилните ще страдат. Заболяването първо ще се появи по тялото и лицето им, по-късно ще се появят рани, които ще се трансфорат в язви.

Избухването на такава болест ще докара до стотици смъртни случаи.

Не единствено нови заболявания ще сполетят света, само че и други проблеми. Парапсихологът има вяра, че ще се сблъскаме с дефицит на вода. Може би водата ще бъде отровена, с цел да се изтреби популацията.

Кшищоф Яковски предсказа гибелта на известна персона, което ще докара до международен прелом. Самият той не уточни тъкмо по кое време ще настъпят тези промени. Ясновидецът единствено заявява, че описаните от него промени сигурно ще се случат, просто би трябвало да изчакаме малко.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР