Атанас Атанасов стана за смях в БиТиВи! Генералът се примоли

...
Атанас Атанасов стана за смях в БиТиВи! Генералът се примоли
Коментари Харесай

Побъркаха генерал Гном след срамно гостуване в bTV! Предложи се на ГЕРБ и стана страшно

Атанас Атанасов стана за смях в БиТиВи! Генералът се примоли на ГЕРБ за ново общо ръководство.
Той кометнира по този начин възможни договаряния с ГЕРБ  за сформиране на кабинет. „ Би било грехота да не преговаряме с ГЕРБ, в случай че това е опция “.
„ Ние обаче желаеме документално съглашение. Един от огромните недостатъци на предходното ни държавно управление, че нямахме документално съглашение “, добави Атанасов. Припомняме, че тъкмо неговата коалиция не искаше такова с ГЕРБ, нищо, че Бойко Борисов настояваше!
Безумното държание в ефир на военачалник Гном отприщи голям брой иронични мнения в мрежата. Публикуваме този на някогашния водач на Съюз на демократичните сили Борис Марков:
Женерал Атанасов е чихуахуа. Колкото такова куче може да ви опази къщата, толкоз льо пети женерал може да се сбори с мафията.
Ако в миналото, инцидентно, в ресторант да речем, се засекат съществени мутри с женерала, доста е евентуално да му нахлупят един гевгир на главата и да обикаля към масата като R2D2. Да гледа през дупките на гевгира да не се спъне, да издава присъщите звуци на R2D2 и да зарежда масата с безалкохолни.
Има едни огромни бутилки уиски в люлка, аз бих махнал бутилката и нега си се люля на масата в случай че желае.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР