Ефективният продукт съдържа поне 65% алкохол. Вече казахме защо не е

...
Ефективният продукт съдържа поне 65% алкохол.
Вече казахме защо не е
Коментари Харесай

Какъв е ефективният дезинфектант за лице?

Ефективният артикул съдържа най-малко 65% алкохол.

Вече казахме за какво не е добра концепция да си вършим дезинфектант за ръце вкъщи, само че по какъв начин да открием най-хубавият артикул измежду тези на рафтовете по магазините?

Не се ориентирайте по красивите и цветните опаковки на продуктите, а гледайте наличието.

Ако дезинфектантът няма най-малко 65% алкохол, той не е ефикасен. Задължително е продуктът да бъде клинично тестван и утвърден по всички условия.

Защото колкото и да се храним със здравословни артикули, регулярното миене и дезинфекциране на ръцете си остава най-хубавият метод да се предпазим от нахлуване в тялото ни на вируси и бактерии. А в своето всекидневие,  когато сме у дома или на път, в магазина, в офиса, в колата или в градския превоз,  непрекъснато контактуваме с най-различни нечисти повърхности.

Докосвайки неведнъж лицето и очите си, влизайки в контакт с близки, неумишлено разпространяваме болестотворни микроби. Затова постоянно е добре да имаме подръка дезинфекциращ артикул.

 Какъв е ефикасният дезинфектант за лице?

Derma Intensive+ Hand Gel Sanitzer ви дава 100% отбрана от бактерии и микроби! *

Новият антибактериален гел за ръце Derma Intensive+ изцяло пази вашата кожа от бактерии и микроби. Образува гальовен филм, който защищава от разпространяване на болести излъчени от мръсни ръце и досег до нечисти повърхности.  Препоръчва се за многoкратна приложимост през целия ден.

С Derma Intensive+ се чувствате постоянно сигурни и предпазени!

*Продуктът е клинично тестван от J.S.Hamilton Food and Water Laboratory и потвърдено убива 99.9% бактерии и микроби.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР