Малкият син на Златка Райкова – Карен, който носи името

...
Малкият син на Златка Райкова – Карен, който носи името
Коментари Харесай

Малкият син на Златка Райкова е одрал кожата на Карен Хачатрян

Малкият наследник на Златка Райкова – Карен, който носи името на татко си, му е одрал и кожата. Както е известно, плеймейтката има и още един наследник, който е плод на любовта й с Благой Георгиев, с който към днешна дата са в ледени връзки и не желае да го вижда даже на фотография.

 

За разлика от редица известни персони, Златка не крие децата си. По случай рождения ден тя за пръв път сподели дребния Карен в Инстаграм. Както е известно, настоящият й брачен партньор е от арменски генезис и също е някогашен състезател. Освен това той е и много състоятелен, въпреки да не е ясно с какво тъкмо се занимава. Според съмненията на някои, той продължава да се занимава с черно тото. Навремето Хачатрян бе обещаващ тенисист, само че от Българската федерация му постановиха доживотна възбрана за спорт поради уговаряне на изхода на тенис мачовете. Така кариерата му на корта завърши безславно.

 

Двамата със Златка, са дружно от 2 години, а тя забременя единствено два месеца след запознанството си с арменеца и малко след раздялата й с Джизъса, с който по този начин и не стигна до олтара.

Плеймейтката неведнъж се е оплаквала, че по време на връзката й с Благой, тя е била индивидът, който е носел парите в къщата. След като постави завършек на „ кариерата “ си като сексуален модел, тя завъртя онлайн магазин за облекла и печели много обичайно. Крои проекти и за нов бизнес с чайове за намаляване, които ще й оказват помощ да се замогне още повече.

 

След като се раздели със силиконовата русокоска Благой се ожени за красивата Полина Спасова, само че година по-късно се разведоха. Брюнетката изчака да завърши присъединяване му в „ Сървайвър ”, с цел да му заяви, че желае да се разделят. Георгиев обаче не страда дълго и се залюби с щерката на Ванко 1 – Ивана.

Инфо: Уикенд

Тагове: Златка Райкова благой георгиев Благо Джизъса Полина Спасова Ивана Карен Хачатрян
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР