За дългогодишния си опит като журналист, Виктор Николаев има всевъзможни

...
За дългогодишния си опит като журналист, Виктор Николаев има всевъзможни
Коментари Харесай

Виктор Николаев ставал жертва на апаши цели 5 пъти

За дългогодишния си опит като публицист, Виктор Николаев има всевъзможни случки освен преди, а и по време на ефир. Той признава, че постоянно идва на работа в последния миг, с което изнервя до краен лимит екранната си партньорка Мира Иванова.

Дори му се е случвало да застава пред камерата с бъбречна рецесия, само че в никакъв случай не си е разрешавал да покаже на феновете, че не се усеща добре.

 

Николаев споделя, че преди време на един от гостите в студиото на „ Здравей, България ” му прилошало и се наложило да разместват програмата на предаването в последния миг. А това някой да закъснява се случвало най-редовно, като нормално хората се оправдавали със тапите в столицата.

 

Самият водещ имаше съществени проблеми с бъбреците преди няколко години, когато отсъства от екран цели 3 седмици. Тогава мнозина си помислиха, че е отпътувал на екзотично странствуване със фамилията си, само че в действителност претърпя интервенция, от която дълго се възстановяваше. Някои фенове се тормозиха, че може да е уволнен, а други допуснаха, че разпуска с жена си по слънчевите плажове, само че истината се оказа друга.

Николаев почувствал остра болежка в региона на кръста, до момента в който бил в ефир. Щом прожекторите угаснали, незабавно се замъкнал към лекарския кабинет. След като направил консултация със експерт, журналистът бил ориентиран за светкавична интервенция, тъй като голям камък запушвал единия му уретер. Не съществувала възможност конкрементът да бъде отстранен по натурален метод огромните му размери, та се наложило Виктор да легне под ножа.

Интервенцията била осъществена по лапароскопски способ, който е доста по-щадящ за организма, само че водещият решил да не се насилва и да се връща на работа незабавно. Той удължил болничния си, а половинката му Людмила Железова го обгрижвала.

 

По подигравка на ориста малко преди Николаев да бъде опериран, жена му също претърпяла случай. Тя си счупила ръката след рухване и близо месец не можела да се обслужва сама. През този интервал точно Виктор бил неразделно до нея, тъй че след това на собствен ред му се отблагодарила.

 

Сега Николаев прецизно следи здравето си, наблягайки на билковите чайове и естествените препарати, които прочистват отделителната му система. Той изпадал в суматоха единствено при мисълта, че още веднъж може да се образува камък в бъбреците му, и спазвал прецизен хранителен режим.

 

Освен проблемите със здравето, в предишното Виктор е имал и други разправии. Той е ставал жертва на апаши цели 5 пъти. Преди време нагли бандити разрушиха персоналния му автомобил и отмъкнаха техника за над 2000 лв., а други ловки апаши го преджобиха в столичен мол и отмъкнаха портфейла му. За благополучие, персоналните му документи, както и кредитните карти били в различен джоб и останали непокътнати, само че денят му към този момент бил негоден, а нервите – опънати до краен лимит. Виктор е споделял, че мургави джебчии го обрали и в родния му град Разград.

Отмъкнали му парите, до момента в който чакал на опашка в локален супермаркет.

 

Навремето крадци отмъкнали остарялата „ Тойота “ на Николаев измежду бял ден в центъра на столицата. Тогава водещият паркирал колата си зад църквата „ Свети Седмочисленици “, а когато по-късно я потърсил, от нея нямало и диря. Возилото по този начин и не се намерило, а водещият известно време се придвижвал с таксита.

 

„ Старият ми автомобил изчезна от центъра на столицата, на метри от постройката на Министерство на вътрешните работи. Много мои другари смятаха, че кражбата е обвързвана с работата ми и не е инцидентна. Един тип провокация. Колата не беше кой знае каква, с цел да я крадат по този начин рисково от центъра. Могли са да отмъкнат доста по-скъпа от някой по-краен регион. И в Първо РПУ бяха озадачени. Застрахователите също бяха сюрпризирани. Всички твърдяха, че има нещо необичайно. Аз се пробвах да не се въвеждам в такива филми, тъй като не ми трябваше непотребна параноя. И си се броях като част от нормалната статистика “, споделял е преди време журналистът.

 

За страдание, той има и още един регистриран случай на кражба, единствено че тогава действието се развило зад граница. По това време Николаев бил част от журналистическия екип на Българска национална телевизия, отразяващ процеса против българските медици в Либия. Случило се по този начин, че цялата медийна група, изпратена да следи развоя на събитията в Триполи, пропищяла от локални апаши, които отмъкнали от тях персонални движимости, документи и пари.

 

„ Добре, че не ми свиха паспорта. Тогава щях да се сблъскам с какви ли не проблеми “, спомня си Виктор, който се надява към този момент да не се сблъсква с такива неприятности.

Инфо: Уикенд

Тагове: Виктор Николаев Мира Иванова Нова тв апаши обир кола пари кражба
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР