Звездата от Britain's Got Talent Франсин Луис остави зрителите на

...
Звездата от Britain's Got Talent Франсин Луис остави зрителите на
Коментари Харесай

Звездата от Britain`s Got Talent: „Простих предателството на съпруга си - това е най-доброто нещо, което ми се е случвало`

Звездата от Britain's Got Talent Франсин Луис остави феновете на Britain's Got Talent по шевове с помощта на занимателните си усещания по ITV демонстрират преди повече от десетилетие.

Франсин за пръв път натопи пръстите си в развлекателната промишленост в края на 90-те години в The Big Big Talent Show, водено от Джонатан Рос. След това тя получи личен концерт в Capital FM и по-късно се появи в предаванията на Channel 5 Night Fever и 5's Company, споделяйки екрана с Davina McCall и Claudia Winkleman.

Въпреки това, през 2013 година занимателната жена нахлу в нашите екрани на Britain's Got Talent с нейните необикновени усещания от звезда, че тя в действителност остави своя отпечатък.

Франсин освен разтресе нацията с нейните фалшификати на Холи Уилоуби, Кейти Прайс и Черил Туиди, само че също по този начин накара Саймън Коуел мигновено да я назова „ звезда “.

Днес 48-годишната продължава да употребява платформата си, с цел да популяризира въодушевление. Като ОК! получава извънредна покан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР