Арсенал е печелил титлата във Висшата лига само три пъти,

...
Арсенал е печелил титлата във Висшата лига само три пъти,
Коментари Харесай

Арсенал се стреми да насочи две от най-известните си победи в определящото титлата пътуване до Манчестър Юнайтед

Арсенал е печелил купата във Висшата лига единствено три пъти, само че два от тези триумфални сезони имаха нещо общо - решаващо 1-0 победа против Манчестър Юнайтед напролет.

Отборът на Микел Артета ще пътува до Олд Трафорд в неделя в решително въодушевление. Победата против Борнемут вкъщи от предишния уикенд беше четвърта в поредност, в това число три чисти мрежи, до момента в който Юнайтед пропуща няколко звезди заради травма и след смирително проваляне от Кристъл Палас.

Арсенал остави късно да победи Юнайтед на стадион Емирейтс през септември, като Деклан Райс и Габриел Жезус реализираха победа с 3-1 надълбоко в добавеното време. Оттогава обаче хората на Артета започнаха, до момента в който подопечните на Ерик загар Хаг видяха по какъв начин европейският им заряд избледнява.

Лондончани надали се нуждаят от спомагателна мотивация, с цел да дадат всичко, което имат в мача в неделя. Въпреки това има няколко огромни образеца от минали години, които могат да им оказват помощ да им припомнят какво има на линия.

Нека зап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР