Всички сме били там - резервирали сте мечтаната почивка, извадили

...
Всички сме били там - резервирали сте мечтаната почивка, извадили
Коментари Харесай

Най-новата редакция на Shein, одобрена от знаменитости в Ibiza, е идеална за следващото ви пътуване в чужбина

Всички сме били там - резервирали сте мечтаната отмора, извадили сте калъфа, единствено с цел да разберете, че ненавиждате безусловно всичко в дрешника си който събира прахуляк през цялата зима.

За да ви избави от ужасяващия стрес при пакетирането, чисто новият Island Edit на Shein, който неотдавна беше рекламиран от звезди като Кади Макдермот, Джорджия Харисън и Арабела Чи, включва всичко, което вие би трябвало да изглеждате по най-хубавия метод в плажния клуб това лято - и това също е супер налично.

Колекцията, подготвена за празника, е цялостна със спокойни, бохо стилове, които съвършено улавят същността на безпроблемно прохладната атмосфера на Ибиса - и цялата акция даже беше снимана на световноизвестния O Beach, където звезди и инфлуенсъри се събраха за празненството по откриването предходната седмица.

От сарафани, украсени с тропически щампи, до изящни бански костюми и мечтателни аксесоари, ние избрахме нашите най-хубави части от сбирката, в това число това, което беше видяно на зн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР