Милиони домакинства все още се борят с разходите за живот,

...
Милиони домакинства все още се борят с разходите за живот,
Коментари Харесай

Какво се случва, ако не платите битовите си сметки - включително съдебни изпълнители и съдебни разпореждания

Милиони семейства към момента се борят с разноските за живот, като доста хора не могат да покриват всичките си домашен сметки всеки месец.

Въпреки че сметките за газ и електричество понижиха доста през последните две години, те към момента са доста по-високи, в сравнение с бяха преди началото на енергийната рецесия. А през април цялостен куп сметки за семействата, в това число вода, общински налог и широколентов достъп, също се покачиха. С покачванията британците виждат по какъв начин по-голяма част от месечните им облаги се гълтам от главните сметки, като мнозина към този момент изостават с тях.

Миналата година Citizen Advice разкри, че един на всеки четирима души в Обединеното кралство сега е просрочен с най-малко една сметка, като най-честите просрочени отговорности са общински налог и сила. Крис Дейвис, основен изпълнителен шеф на водещата консултантска организация за задължения MoneyPlus, сподели, че тези сметки, в това число вода, се смятат за „ предпочитани задължения “ и могат да доведат до знач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР