Едно ухапване от насекомо изглежда като дребно неудобство, но когато

...
Едно ухапване от насекомо изглежда като дребно неудобство, но когато
Коментари Харесай

Канабисът е най-доброто лечение за Лаймска болест

Едно захапване от насекомо наподобява като дребно стеснение, само че когато е от инфектирани кърлежи, то може да провокира прояви на Лаймска болест. В последно време се изследва резултатът на канабиса и по-специално на маслото от канабис върху това характерно заболяване.   

Типичните признаци на Лаймската болест включват висока температура, главоболие, хронична отмалялост, отичане на лимфните възли и присъщ обрив по кожата. Ако не се лекува или неправилнo бъде диагностицирана, може да се популяризира в ставите, сърцето и нервната система. 

Ако не знаем, че сме били ухапани от кърлеж или пък постоянно бъдем неправилно диагностицирини, признаците могат да се утежняват с времето и да преминат във фибромиалгия, лупус, MS или Паркинсон. 

Традиционните лекувания включват дълготрайни антибиотични курсове, които нямат потвърден резултат, с цел да се почисти изцяло организмът от болестта.Маслото от канабис е мощно съсредоточено вещество, което се екстрахира от огромни количества листа. Основните дейни съединения са тетрахидроканабинол (ТНС) в допълнение към други канабиноиди. Многобройни изследвания показват чудотворните лечебни свойства на това масло, изключително способността му да лекува и рак в това число.

Пациенти с Лаймска болест оповестяват за цялостно изгубване на всички признаци, в това число гърчове, болки и устойчивост. Някои от свидетелствата на са от хора, страдали от Лаймска болест в продължение на доста години. Въпреки това, след лекуване с масло от канабис, те доближават до зашеметяващи възобновявания - свободни от всички признаци. 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР