Еднакви условия и такси за железопътните превозвачи ще се постигнат

...
Еднакви условия и такси за железопътните превозвачи ще се постигнат
Коментари Харесай

Министър Събев с ключови намерения за транспорта

Еднакви условия и такси за железопътните превозвачи ще се реализиран с обединени дейности на всички заинтригувани страни. Това съобщи министърът на превоза и съобщенията Николай Събев по време на среща с представители на железопътния бранш по самодейност на заместник-министър Илия Илиев.

,,Законови промени могат да се приложат, откакто в къс период се обсъдят аргументирани оферти от специалистите в сектора``, безапелационен бе министър Събев.

По време на полемиката стана ясно, че при започване на годината започва работа отраслов съвет, в който за присъединяване са поканени синдикални и работодателски организации, като главната цел е да се засягат тематики, свързани с жп инфраструктурата.

Позицията на екипа на министерство на превоза и известията е, че всяко едно мнение ще бъде взето поради, като решението за по-добри условия на пазара ще бъде само в отбрана на публичния интерес.

Приоритет е да няма ощетен или фаворизиран транспортьор, по тази причина е нужна смяна на формата на работа и е значимо частните компании и държавните предприятия да работят в една посока.

От МТС подчертаха, че в програмата на държавното управление е заложена поддръжка за железопътната промишленост, както и основаване на ускорени центрове за образование на фрагменти, написа Novini.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР