Фланелката за гостувания на националния отбор на Германия в розово

...
Фланелката за гостувания на националния отбор на Германия в розово
Коментари Харесай

Розовият екип на Германия прави фурор в продажбите

Фланелката за гостувания на националния тим на Германия в розово и виолетово прави същински възторг на Евро 2024, като надвишава неведнъж прогнозите за продажби на концерна " Адидас ".

Основният екип е в бяло и с цветовете на знамето на раменете, аварийният екип обаче напълно не е типичен и провокира рецензии при представянето си през март. Тази фланелка не отстъпва по продажби на титулярната, което е " извънредно ", твърди представителят на " Адидас " Щефан Пурше.

Според статистиката нормално 8 от 10 продадени фланелки на Германия са в класическия бял модел, само че този авариен екип е " най-продаваният в историята ", оповестиха и от федерацията. До момента германците са залагали главно на зелено, черно или алено като аварийни цветове.

Тези фланелки към този момент са изчерпани, като се чака ново зареждане във почитател магазините от вторник. В последните дни се откри, че има хора, които купуват по няколко фланелки на пазарни стойност от 100 евро и незабавно ги пускат в продажба онлайн с 50% нарастване.

През 2014 година, когато Германия стана международен първенец, в границите на шампионата в Бразилия " Адидас " продаде повече от 3 милиона фланелки на националния тим.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР