Единственото предимство на Русия във войната срещу Украйна е артилерията.

...
Единственото предимство на Русия във войната срещу Украйна е артилерията.
Коментари Харесай

Украйна разкри единственото предимство на Русия във войната

Единственото преимущество на Русия във войната против Украйна е артилерията. Ако Западът достави нужното оръжие, въоръжените сили на Украйна ще завоюват тази война. Това съобщи министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба в изявление за немския вестник „ Билд “.

На 24 февруари съветската войска, по разпореждане на Владимир Путин, стартира пълномащабна непредизвикана война против Украйна, която продължава и до през днешния ден. Украинският посланик Кулеба прикани западните страни да доставят нужното оръжие на Украйна, тъй като по този метод страната му ще завоюва войната и ще зашити освен себе си, само че и мира в цяла Европа.

Кулеба сподели, че всяка военна поддръжка, изразяваща се в доставката на оръжия, доближава Украйна до успеха. „ Нуждаем се от повече оръжия “, сподели украинският външен министър, конкретизирайки, че Киев се нуждае най-много от реактивни системи за залпов огън и 155-мм артилерийски системи. Министърът е убеден, че в случай че Западът достави нужното оръжие, Украйна ще завоюва тази война.

„ Те (руснаците) имат преимущество в артилерията и го употребяват оптимално, само че това е единственото им преимущество. Ако придобием тежко въоръжение и съвременни артилерийски системи, можем да обърнем хода на войната в наша изгода ", сподели Кулеба. Руската окупаторска войска продължава да обстрелва жилищни региони и цивилни, извършвайки ужасяващи военни закононарушения, в това число убиването на деца и невъоръжени жители.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР