Един от големите таланти на френския футбол - Хусем Ауар,

...
Един от големите таланти на френския футбол - Хусем Ауар,
Коментари Харесай

Хусем Ауар: За да бъде продаден един футболист, три страни трябва да постигнат споразумение

Един от огромните гении на френския футбол - Хусем Ауар, призна, че е бил напът да напусне Олимпик Лион през лятото, само че прехвърлянето му се е провалил, защото не е реализирана сделка сред клубовете.

„ Не бях аз отговорен, че прехвърлянето му пропадна. За да се случи това, три страни би трябвало да се спогодят - клубът, който купува, клубът, който продава, и играчът. Ако зависеше от мен, щях да съм напуснал, защото бях приел офертата. Но всички би трябвало да са съгласни на това. Случва се всяко лято с доста играчи. Не съм съкрушен душевен. Аз съм човек, който бързо продължава напред “, сподели Ауар пред L'Equipe.

Плеймейкърът на „ хлапетата “ неведнъж бе свързван през годините с прехвърляния в Арсенал и Нюкасъл Юнайтед, само че досега цялата му кариера минава в Лион.

От контракта на алжиреца с френски паспорт остава по-малко от година, тъй че идното лято може и да си тръгне без пари. Проблемът обаче е, че има единствено 30 изиграни минути от старта на сезон 2022/23, тъй че дотогава формата му може фрапантно да е пропаднала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР