Двустранни бизнес срещи със словашки компании организира Българската търговско-промишлена палата,

...
Двустранни бизнес срещи със словашки компании организира Българската търговско-промишлена палата,
Коментари Харесай

Двустранни бизнес срещи със словашки компании организира БТПП

Двустранни бизнес срещи със словашки компании провежда Българската търговско-промишлена палата, взаимно с районната комерсиална палата на гр. Търнава, Словакия и Посолството на Словакия в град София. Събитието ще се организира в постройката на БТПП на ул "Искър " 9, гр. София, ет. 1, зала А, на 21 май 2019 година от 10 часа.

Двустранния стокообмен България–Словакия е сполучлив, сочат данни на Министерство на стопанската система. През първите девет месеца на 2018 година износът е повишен с 2,7%, достигайки стойност от 152 099 млн. евро. Вносът е 286 789 млн. евро, а стокообменът възлиза на 438 888 млн. евро. При вноса от Словакия не престават да доминират артикули с лимитирани размери сходно произвеждане в България като LCD тв приемниците на фирмите "Самсунг ", "Филипс " и "Сони ", създадени в Словакия и друга битова техника, пътнически коли и авточасти, електро- и техническо съоръжение, офис хартия.

Предвиждат се двустранни срещи, при които словашката делегация ще бъде показана от компании в секторите автомобилна промишленост, машиностроене, металообработващи машини, метрология, произвеждане на бои, стоманени бетонни стълбове, осведоми Камара на строителите в България. За присъединяване във форума е нужна предварителна онлайн регистрация до 14 май.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР