Холивудската актриса Елза Патаки създаде неудобен момент по време премиерата

...
Холивудската актриса Елза Патаки създаде неудобен момент по време премиерата
Коментари Харесай

Неудобен момент Елза Патаки прекъсва племенницата на Никол Кидман Лусия Хоули по време на интервю с Аня Тейлър-Джой - докато двамата говорят на испански един на друг на червения килим

Холивудската актриса Елза Патаки сътвори неуместен миг по време премиерата на Furiosa: A Mad Max Saga в четвъртък вечер в Сидни. 47-годишната хубавица се провали на изявление на аления килим със звездата от кино лентата Аня Тейлър-Джой (на снимката).

„ Съжалявам, “ сподели тя, преди да изясни, „ Когато за първи път срещнах Елза, бях като [още един] „ испаноговорящ! ела в живота ми “.

Бащата на Аня е шотландец която е родена в Южна Америка, а майка й е испано-англичанка, която е родена в Замбия в Африка 

28-годишната  зашеметяваща, която споделя Съединени американски щати. -Британско поданство, изложено на чудноват екран за премиерата, състояла се в четвъртък вечерта.

Репортерът от развлечения Лучия Хоули беше по средата на задаването на въпрос, когато родената в Мадрид Елза (вляво) намеси се и стартира да приказва на испански на Аня (вдясно)

Вм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР