ОВЕНУспехът може да е с вас въпреки трудностите, с които

...
ОВЕНУспехът може да е с вас въпреки трудностите, с които
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Стрелците да бъдат предпазливи с обещанията, Козирозите да се освободят от агресивната си нагласа

ОВЕН

Успехът може да е с вас макар компликациите, с които ще се сблъскате в следващия почивен ден. Печелившата позиция е отредена за тези от вас, които развиват личен бизнес. Съветите на вашите настоятелен сътрудници ви носят изгода. Денят ви сервира нови благоприятни условия за професионална изява, в случай че не ги пропилеете. Съветвам ви да сте прозорливи във връзка с личната си полза, с цел да не се лишите от доходи. Брачната ви половинка се старае да се съобрази с вашите отговорности, само че сте длъжни да намерите време и за интимни мигове и диалози със фамилията си. Сексът ще ви зареди с чудесно въодушевление и ще влее във вас нови сили.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте финансови приходи макар че деня е още веднъж почивен. Гаранцията, че ще жънете триумфи в професионалната област ви изпълва със успокоение. Преценете действителното положение на вашите приходи, с цел да не се окажете без средства. Изкушени сте от предложение за задгранично пътешестване. Приемете го, в случай че няма да неуспехите осъществяването на служебните си проекти, от които зависи бъдещето ви. Радвате се на триумф в персоналните връзки, само че се пазете да не предизвикате ревността на половинката си поради ненадейно впечатляващо запознанство. От вас зависи дали ще изживеете незабравими полови мигове с интимната си половинка или ще решите да изневерите.

БЛИЗНАЦИ 

Ще ви изненадат непредвидени промени в този почивен ден. Не се ядосвайте, даже и в случай че се постанова да измененията проектите си. Задълбочете се в дилемите си, тъй като рискувате да изпуснете високото възнаграждение за положения труд. Забравете за напрежението, което ви сътвориха вашите сътрудници. Работата ви спори, а резултатите ще ви донесат самопризнание, което от дълго време не ви е спохождало. Очертават се проблеми още веднъж в персоналните връзки. Бъдете търпеливи и не обсаждайте брачната си половинка с въпроси, на които не желае да ви отговори. Любимите ви хора са огорчени от непрекъсната ви претовареност и нежеланието ви да се отдадете на полови удоволствия.

РАК

С труда си ще заслужите да се изкачите на следващото професионално ходило, водещо към нов връх, макар че деня е почивен. Не разчитайте на шанса си, в случай че сте решили да си избирате нов компютър, ледник, тв приемник, а се консултирайте. Не приемайте присъединяване в рисковани инициативи и в хазартни игри. Успехът ще споходи всички, които се занимават с търговия. Наясно сте, че в случай че са ви изневерили няма да простите и ще приключите незабавно връзките с интимната си половинка, само че в случай че вие сте залитнали настрана ще търсите метод да получите амнистия. Сексът е от голямо значение за вас и за връзките ви, само че се отдайте на полови удоволствия, единствено в случай че възприятията ви са споделени.

ЛЪВ

Имате опция да поддържате връзка с лекост в почивния ден и да осъществите потребни настоятелен познанства, само че с доста внимание допускайте нови хора до себе си. Радвате се на предстоящи триумфи на работното място. Организирайте по нов метод работата си, с цел да осъществите с триумф  през идната седмица плануваните вложения и да си гарантирате положителни приходи. Любимите ви хора са изпълнени с очакване за сантиментални мигове и приятни преживявания. Не ги лишавайте от тях. Вечерта си останете вкъщи и се отдайте на полови удоволствия, след които ще се почувствате преродени.

ДЕВА

Очаквайте промени, които и в почивния ден ще повлияват живота ви. Свързани са с работата ви, само че наложително оказват позитивно въздействие и върху персоналния ви живот. На всички прави усещане постоянното ви държание на работното място. Започнете още през днешния ден с реализацията на проектите си, само че без припряност и самочувствие, че сте непогрешими. Отношенията в фамилията са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си и нежеланието да сте в естетика с половинката си! Любимите ви хора се надяват, че вечерта ще се усамотите и ще се отдадете на полови преживявания.

ВЕЗНИ

В почивния ден отстранете личните си неточности, а в случай че не е допустимо се постарайте да ги споделите и да поискате помощ. Внимавайте тъй като дейностите ви на работното място са импулсивни и непредсказуеми. Късметът не е на ваша страна, в случай че сте мързеливи и чакате различен да свърши вашата работа, а вие да получите незаслужени похвали. Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечерта, само че ще се наложи да прояви схващане, тъй като то е значимо и за бъдещите ви професионални триумфи. След като се приберете, даже и в случай че сте изтощени, не пропускайте половите удоволствия, с цел да си спестите разправията с интимната половинка.

СКОРПИОН

Очаквайте запознанства и потребни настоятелен срещи, макар че деня е почивен. Заредени сте със сили и успявате със знанията си, само че и благодарение на своя сексапил. Активността ви на работното място нервира вашите сътрудници. Появата на авторитетни хора е гаранция за идна помощ в начинанията. Ще положите повече старания, само че  отхвърляте служебните си отговорности. Не пренасяйте неприятното си въодушевление от работното място в фамилията и на среща с интимната си половинка. Вечерта се постарайте да не спорите с обичаните си хора, в случай че имате желание да ги приласкаете за полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

По-добре е през днешния ден, в почивния ден, да не се подавате на страстта. Бъдете внимателни, когато давате обещания, изключително в случай че са свързани с работата ви и с идното сключване на дълготрайни контракти, тъй като е добре да ги спазите. Денят е удобен с цел да отхвърлите дилемите си. Не проявявайте прекомерно доверие към хората, които ви ласкаят. Близките ви и брачната ви половинка чакат да сте дружно вечерта. Отдайте се на възприятията си. Любимите ви са подготвили приятна сантиментална вечеря, гарнирана и със полови удоволствия, които не би трябвало да пропускате.

КОЗИРОГ

Денят е почивен и е удобен за дейна професионална активност, макар че може да имате други проекти. Не го пропилявайте. Имате опция да предприемете сполучливи търговски интервенции и да си осигурите положителни доходи през идната седмица. Бизнесмените жънат триумфи, в случай че търгуват със артикули лично произвеждане. Не допускайте експанзията да премине и в връзките с обичаните ви хора, които не са заслужили с нищо неприятното ви отношение. Ако не сте се освободили от нападателната си настройка, по-добре се откажете от половите удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте изпълнени с готовност за работа, макар че денят е почивен, само че но не сте наясно с проектите си, които е редно да вършиме авансово. От вас зависи дали ще сте задоволително търпеливи, с цел да се справите с всичките си служебни задания. Бъдете деликатни! Избегнете импулсивните дейности. Не спорете с сътрудниците си. Ще срещнете настоятелен сътрудници, които имат предпочитание да работят с вас. Не се надявайте на среща с дълго чаканата огромна обич, в случай че сте изживели скорошна разлъка. Още не сте в положение да преценявате вярно новите си познати. Сексуалните мигове ще ви доставят наслаждение, в случай че срещнете реципрочност в възприятията и не се отдалечите с чувството че сте неразбрани.

РИБИ

От сутринта в почивния ден сте заети с нови задания. Въпреки напрежението ви предстоят срещи с непознати хора, които държат да се видят с вас непременно. Обсъждането на настоятелен проблеми отложете за следобяд. Заради неналичието на предпочитание за работа сте склонни да създавате проблеми и на сътрудниците си, с цел да излеете яда си, че няма по какъв начин да се измъкнете от отговорностите си и да се отдадете на по-приятни занимания. Отдайте се на възприятията си и не подценявайте сантименталните мигове довечера. Може да пропуснете половите удоволствия, само, в случай че те са принуждение над волята ви, с цел да не разочаровате интимната си половинка.

trud.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР