Предишният американски лидер е на мнение, че от държавите членки

...
Предишният американски лидер е на мнение, че от държавите членки
Коментари Харесай

The Telegraph: Тръмп планира да накара страните от НАТО да увелич...

Предишният американски водач е на мнение, че от страните членки би трябвало да се изиска да способстват повече за груповата защита на алианса в светлината на заканите от страна на Русия и Китай.

 

Той също по този начин е безапелационен, че разпоредбите за отчитане би трябвало да бъдат изменени, тъй че разноските за военна помощ за Украйна да не се регистрират за реализиране на задачата - политика, която ще докара до намаление на разноските на няколко страни под сегашната цел от 2 % от Брутният вътрешен продукт.

Източник, непосредствен до някогашния собственик на Белия дом, е декларирал, че той от известно време обмисля да лобира пред алианса за увеличение на средствата, само че е бил в допълнение уверен след срещата си с Анджей Дуда, президент на Полша, предишния месец.

 

" Мисълта му се развива в посока 3 %, изключително след диалога с Дуда - и това не включва парите за Украйна “, е изтъкнал източникът.

 

Съобщава се, че срещите на Тръмп с Дуда са били жизненоважни и за убеждаването на предходния президент на Съединени американски щати да се откаже от опълчването си на дълго отлагания пакет от помощи за Киев в размер на 60 милиарда $.

Самият Тръмп неведнъж е заплашвал да отдръпна поддръжката на Съединени американски щати за съдружниците от НАТО, в случай че страните членки не усилят бюджетите си за защита.

 

Източник, непосредствен до Тръмп, е коментирал, че експрезидентът е създал обстоен проект за спокойно преустановяване на войната, само че той няма да бъде оголен преди изборите.

 

" Има проект, само че той няма да го разисква с кабелните новинарски мрежи, тъй като тогава губи всички лостове за въздействие ", е показал източникът.

Вместо това съгласно него той ще се концентрира върху елементарното обръщение, че ще постави завършек на войната, в опит да завоюва американските гласоподаватели, които се надяват на мир.

 

" Той желае да спре убийствата ", е отбелязал източникът на английската медия. " Това е стикер за ризница: Тръмп ще спре убийствата ", е уверил той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР