Скандалната звезда на ЦСКА – Фернандо Каранга показа старите си

...
Скандалната звезда на ЦСКА – Фернандо Каранга показа старите си
Коментари Харесай

ЦСКА си навлече таралеж в гащите с Каранга

Скандалната звезда на ЦСКА – Фернандо Каранга сподели старите си магарии, с които изправи на нокти шефовете на „ Армията “. Разхайтеният бразилец се отдаде на тежък алкохолен пир в дискотека в Студентски град вечерта преди мача с „ Арда “, който алените зорлем завоюваха с 3:2. Оказва се, че такива запои са се трансформирали в рецидив за въртоглавия футболист през последните години. Хора от аления лагер настояват, че Каранга се е пропил по време на интервала, в който играел в Китай, и в този момент злоупотребява доста повече с чашката.  

Нападателят не тренира с алените още от дните преди мача с „ Ботев “ Пд (0:1), сякаш поради травма. Вместо обаче да се възвръща добродушно вкъщи си, както е редно за професионален футболист, бразилецът се развилнял по нощния живот на София. Точно в навечерието на дуела с „ Арда “ в Кърджали, Каранга осъмнал в дискотека в Студентски град. Плъзнаха фрагменти от пирувам на лудия латинос, който разцепил дансинга и получил десетки поздрави от диджея. Очевидци настояват, че Каранга изкъркал стремително количество алкохол. И се усъмнили, че в добавка може да е използвал и нещо по-така, защото пращял от сила и танцувал като отвързан.

Треньорът Стамен Белчев и началството предстоящо побеснели от разюзданото му държание. Според мълвата, синът на Гриша Ганчев – Данаил, който коли и беси в ЦСКА, е привикал бразилеца в офиса си, с цел да му стегне юздите. Ганчев – младши уведомил скандалджията, че ще бъден санкциониран с половин заплата за наставление.


Че Каранга е таралеж в гащите, се разбра още от предходния му интервал на „ Армията “ сред 2016 и 2018 г. Тогава бразилецът също имаше нощни похождения и посръбваше, само че в по-скромни количества, напомнят от аления лагер. Преломният миг за алкохолния му недостатък пристигнал в Китай, където изкара пет години от 2018 година до края на 2023 г. Каранга имал много тежки моменти, в които давел тъгата си с алкохол.

 

Още при започване на престоя си там бразилецът претърпя тежка травма и се наложи да му извадят далака. След това го връхлетя пандемията от Ковид-19. В многото месеци без футбол латиното траял да се налива. За похлупак имаше и проблеми с управляващите поради домашно принуждение.


В аления лагер имали едно мислено за драмите му от тези времена, само че никой не очаквал, че още при първата команда „ свободно “ от тренировки и мачове голаджията ще осъмне пийнал. И то в случай, че единствено преди месец стана татко и половинката му дундурка бебето им вкъщи.


На „ Армията “ са на тръни, че Каранга занапред ще се качва на главите на треньори и началници. Възлови фигури към ЦСКА се вайкат, че бразилецът се явява аленият вид на тогавашния хаймана от „ Левски “ Гара Дембеле. Преди към десетилетие лудият за връзване французин късаше мрежите в „ А “ група със синята фланелка, само че сред мачовете изкърти нощните заведения в Студентски град и изкърка тонове пиячка. За похлупак го хванаха да кара фиркан и го осъдиха условно с пробация.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР