ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Shohei Ohtani удари два ръна Хоумър

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Shohei Ohtani удари два ръна Хоумър
Коментари Харесай

Ohtani удря 2-рън Хоумър и вкарва зелена ръка в своя специален ден в Лос Анджелис, докато Доджърс победиха Редс със 7-3

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Shohei Ohtani удари два ръна Хоумър и вкара гол- напред в седмия ининг, когато Лос Анджелис Доджърс се събраха, откакто усилиха преднината си с 3-0, с цел да победят Синсинати Редс със 7-3 в петък вечер.

По-рано градският съвет на Лос Анджелис разгласи 17 май за Шохей Ден на Ohtani в града, до момента в който японската двупосочна суперзвезда играе за Dodgers. Той подписа рекорден 10-годишен контракт на стойност $700 милиона през декември.

Охтани се възвърне, откакто остана без попадение в две борби в първата си нощ в четвъртък. Промоцията натовари трафика пред стадион Доджър и сътвори дълги опашки от почитатели, търсещи един от 40 000 сувенири, някои от които бързо бяха препоръчани за продажба онлайн на несъразмерни цени., който се приземи в избора на полеви състезател да бъде първи и беше в сигурност на второ място при неточност при мятане на крайници Ели Де Ла Круз. Доджърс направиха 5-3, когато Фреди Фрийман означи на див терен от Фернандо Круз (1-5), който отплава към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР