ХЮСТЪН (AP) — Тъй като районът на Хюстън работи за

...
ХЮСТЪН (AP) — Тъй като районът на Хюстън работи за
Коментари Харесай

Широко разпространените прекъсвания на електрозахранването поради смъртоносната буря в Хюстън повишават нов риск: горещо време

ХЮСТЪН (AP) — Тъй като регионът на Хюстън работи за разчистване и възобновяване на зареждането на хиляди след смъртоносни стихии, това ще стане в събота при предизвестие за смог и защото цялостен южен Тексас стартира да усеща жегата.

Националната метеорологична работа в Хюстън предизвести, че при температури, достигащи към 90 градуса (32,2 C) този уикенд, хората би трябвало да знаят признаците на топлинно безсилие. „ Не се преуморявайте по време на процеса на разчистване “, се споделя в обява в обществената платформа X.

Многото време е мотив за безпокойствие в район, където повече от 555 000 домове и предприятия останаха без електричество в петък нощ — спад от близо 1 милион, съгласно PowerOutage.us. Свирепи стихии в четвъртък с ветрове до 100 благи в час (161 км/ч) взривиха прозорци в центъра, до момента в който торнадо докосна покрай северозападното предградие на Хюстън Cypress.

Най-малко четирима души бяха убити, когато бурите връхлетяха през окръг Харис, който включва Хюстън. Съдия от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР