Най-романтичното предаване в родния ефир завърши с брутален финал. Магдалена

...
Най-романтичното предаване в родния ефир завърши с брутален финал. Магдалена
Коментари Харесай

Маминото детенце: Алек остави на финала на „Ергенът“ разплаканите Надежда и Маги

Най-романтичното предаване в родния ефир приключи с жесток край. Магдалена и Надежда- двете претендентки за сърцето на Алек, останаха сами, облечени в красиви бални рокли, а той даже нямаше дързостта да се изправи пред тях,  ами остави видео известие. И двете моми избухнаха в сълзи.

„ Надежда най-малко има дете, ще се концентрира върху него, а  аз какво ще върша? “ – пита се влюбената Маги, която е от Варна, само че живее в София.

Мрежата гъмжи от мнения по случай непредвидения край:
„ За тази майка никоя снаха няма да бъде почтена за синът й! “ – пишат фенове. Други пък я поздравяват за това, че е съумяла да разкара хитрите кучки от сина си.

„ Алек остави каките най-после, с цел да има опрощение да се откаже, защото знаеше, че майка му не би ги одобрила. Нито са влюбени в него, нито си подхождат. И той от всички не си хареса изключително никоя, говореше едно и също, целуваше ги еднообразно. Може би Валерия беше за него с една крачка по-напред, само че го достраша. Магдалена и Надежда бяха най-обиграни, хвърляха му се на врата крепко и му говореха думи, които биха разтопили всеки мъж- какъв брой е хубав, секси, единствен, невъобразим до момента..... Алек на 28 си е тотално несъзнателен, щеше да си направи огромна пакост, тези дами го манипулираха с едни и същи отработени номера. Техния общоприет контингент е мъже на 50+, само че зрелите мъже им знаят номерата, тук се пробваха да го манипулират с идентични похвати и той завалията захапа и при двете.

Ноо, мама му отвори очите. Личи, че Алек няма огромен опит- до в този момент е бил с по-големи дами, които да го водят и се грижат за него- модела на майката. А желае деца в този момент, тъй като по този начин би трябвало. Дано всеки участник е намерил това, за което е отишъл там “ –продължават мненията.

Източник: facebook

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР