Бойко Кръстанов е на 36 г. вече, но все още

...
Бойко Кръстанов е на 36 г. вече, но все още
Коментари Харесай

Нулев мъж! Бойко Кръстанов „опъва” зверски малка уличница!

Бойко Кръстанов е на 36 година към този момент, само че към момента не се е трансформирал в мъж, а е това капризно момченце, което играеше в „ Стъклен дом ” преди време. Актьорът продължава да е извънредно детски и всяко негово деяние го демонстрира.

Неслучайно Кръстанов трансферира половината на четвъртото си десетилетие, а към момента няма деца и не желае да има, потвърждавайки, че не е подготвен. Той като че ли на подсъзнателно равнище саботира всички свои връзки, с цел да не сътвори семейство.

Последното доказателство за това е, че се е хванал с момиче, което още не е било родено, когато той е бил в пубертета. Става въпрос за госпожица на име Лидия Василева, която е студентка в НАТФИЗ и е едвам на 22 година

Бойко и Лидия се срещнали около театъра и се харесали от пръв взор. Тази връзка обаче е следващото тичане на артиста от действителността и от отговорността да сътвори семейство.

Кръстанов продължава да минава през живота като 20-годишен, което не е редно за един към този момент зрял мъж. Сега излиза наяве за какво е другар с Явор Бахаров, който е същото „ петно ” като него.

За Лидия се приказва из НАТФИЗ, че е извънредно лесна и всеки може да я смъкна. Тя даже флиртувала с преподавателите, което е присъщо единствено за една уличница.

Припомняме, че Бойко Кръстанов е цялостен неуспех в любовта. Заради неналичието си на зрялост и неустрашимост всички дами в живота му го напуснаха.

Предишната му възлюбена Виттория Николова го понасям 3 години, преди да разбере, че спи не с мъж, а с младеж. След като му би шута, се омъжи, а артистът продължава да скача по несъответствуващи.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Бойко Кръстанов Лидия Василева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР