Шеф Ангелов й връчи победата за отбора на Златните в

...
Шеф Ангелов й връчи победата за отбора на Златните в
Коментари Харесай

СТУПОР: Победителката Алекс Гърдева влязла в "Хелс Китчън" с торба лекарства!

Шеф Ангелов й връчи успеха за тима на Златните в " Хелс Китчън ", само че Алекс Гърдева несъмнено от дълго време не е с имиджа, който бе спечелила от " Ергенът " 1. Както знаем, там тя бе не просто харесвана, а даже обожавана поради това, че отстоя себе си и заряза Виктор Стоянов, отказвайки му роза.

Е, по-късно се разбра, че това е било просто спектакъл от нейна страна, с цел да си обезпечи славата. И се стартира - реклами в мрежата, насилени усмивки, изкуствено държание и доста, доста фалш, от които на потребителите им се доповръща.

А щом Гърдева влезе и в " Хелс Китчън ", стана ужасно. Тя и Бони бяха двете искрено нестабилни и дебелашки показващи се дами, които непрекъснато се дърлеха и обиждаха. Източници от екипа обаче през днешния ден разкриха нещо ненадейно - а точно, че Гърдева е влезнала в риалитито с цяла торба медикаменти, най-вече за успоконие.

" Като видяхме какво знамение носи със себе си, се изплашихме, че й има нещо. А след това опасенията се потвърдиха като я виждахме в какви истерични рецесии изпада съвсем всеки ден, по какъв начин реве от най-дребното нещо и по какъв начин в мига, в който към нея няма камери, се трансформира радикално. Много несигурно държание има Алекс и ще е добре за нея сама да се посъветва с някого, вместо да се мъчи да раздава препоръки на хората ", разясняват източниците.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Хелс Китчън Бони Алекс Гърдева Виктор Стоянов Ергенът шеф Ангелов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР