КЛИВЛАНД (AP) — След еднократна загуба, мениджърът на Минесота Роко

...
КЛИВЛАНД (AP) — След еднократна загуба, мениджърът на Минесота Роко
Коментари Харесай

Близнаци, раздразнени от рядко нарушение на вътрешната смяна и съмнителни обаждания на терена при загуба с 3-2 от Гардиънс

КЛИВЛАНД (AP) — След еднократна загуба, мениджърът на Минесота Роко Балдели имаше компликации да схване това, което преди малко се случи към клуба си.

Това беше мъчно за Близнаците.

„ Имаше някои неща, които се случват през днешния ден “, сподели Балдели.

Няколко съмнителни позвънявания и объркващо нарушаване на разпоредбите препъна Близнаците, които изгубиха четвъртия си следващ мач в петък вечер с 3-2, защото Кливланд Гардиънс получиха хоумрън в осмия ининг от Хосе Рамирес, откакто помощникът на Минесота Джоан Дюран беше притиснат от съдията на плочите Роберто Ортис.

Балдели не изрази пренебрежение към Рамирес, който разказа като „ популярен състезател “. Но той беше обезпокоен, че Ортис е сложил третия бейзмен на Кливланд от All-Star в удобна обстановка, като е платил две топки, които са удари.

„ Можем да кажем, че са близки удари “, сподели Балдели. „ Те са стачки. Греша ли за това въз основа на нещо обективно, което би трябвало да разгледаме? Тези неща се случват в играта, само че по тази причина той тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР