Две чалга певици грубо са нарушили договорите си с музикална

...
Две чалга певици грубо са нарушили договорите си с музикална
Коментари Харесай

Гърми ЖЕСТОК СКАНДАЛ! Две певици ЛЪЖАТ Пайнер с участия на ЧЕРНО!

Две чалга певици жестоко са нарушили договорите си с музикална компания Пайнер, като си приемали участия за частни празненства без да уведомят компанията продуцент, научи HotArena.

Не единствено това, ами и са получавали десетки хиляди левове възнаграждения, още веднъж без да платят комисионната на Пайнер. Певиците решили да задържат парите за себе си. Една от тях даже взела 10 000 лева и... не отишла на присъединяване! Скандалът е нечовечен и естествената логичност сочи, че най-вероятно чалгарките ще бъдат дебело санкционирани, или изхвърлени от компанията.

HotArena разполага с документи,

които потвърждават заплащания към певиците за участията им на черно. Едното частно празненство се е провело на 23 юли 2019 година, а другото на 28 януари тази година. За това от предходната година певицата пяла там е получила общо 11 000 лева Плащането към нея е направено по банков път.  Тази година компания е платила на друга певица 10 000 лева Взела кинтите и... не пристигнала.

HotArena към днешна дата няма да напише имената на изпълнителките,

само поради уважението което имаме към музикална компания Пайнер. И ще обърнем внимание на димитровградската компания, че не би трябвало да разрешат сходни измами да не престават. Защото това удря и по тяхната известност.

Едната певица, която лъже Пайнер е от цигански генезис ,

родом от град покрай Пловдив. Известна е с интригите, които прави, лъжите си, и с това, че към този момент е в преклонна възраст, само че в никакъв случай не съумя да стане топ певица. От което има голям комплекс. Същата ромка върви постоянно по врачки и самата тя правила вълшебства, се приказва в чалга средите.

Другата крадла също не е измежду настоящите реализатори на Пайнер и кариерата й тотално е залязла. Може би тъкмо за това толкоз самоуверено лъже продуцентите си.  HotArena скоро ще разкрие кои са измамничките и какви още подли схеми са въртели. Всичко с доказателства! 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР