Домът на бъдещето – първият в България специализиран форум с

...
Домът на бъдещето – първият в България специализиран форум с
Коментари Харесай

Домът на бъдещето

Домът на бъдещето – първият в България профилиран конгрес с професионални препоръки за дома ще се организира на 16 септември. Събитието събира топ специалисти и компании, които ще показват трендовете в 4 панелни полемики: архитектура и интериор; зелени решения и енергийна ефективност; сигурност и досегаемост.

Домът на бъдещето е първото събитие от този вид в България, на което специалистите ще дадат потребни и практични препоръки в областта на строителството и технологиите.

На 16 септември в панелната полемика „ Красив дом “ потребителите ще научат какви са препоръките на архитекти и интериорни дизайнери за фон и обзавеждане на дома; кои са най-подходящите цветове за дома и по какъв начин да подберем най-подходящите мебели.

Темата „ Зелен дом “ сплотява въпросите за устойчиви решения за енергийно-ефективни домове; системи и уреди за понижение на разноските за електричество и вода; както и ландшафтни решения за къщи и жилища.

„ Сигурен дом “ показва мненията на специалистите за това по какъв начин да защитим дома си и по какъв начин да изберем най-подходящите системи за заключване на дома; само че и какви са опциите за застрахователни артикули, които ще ни донесат повече сигурност.

В панелната полемика „ Достъпен дом “ имотните брокери ще дадат препоръки за пазара на недвижими парцели и по какъв начин да купим най-изгодно жилище.

Форумът, чийто медийни сътрудници са най-големият уебсайт за недвижими парцели imot,.bg и осведомителният уебсайт ФАКТИ, ще се излъчи онлайн в уеб страниците на profit.bg, idei.bg, novini.bg, woman.bg. Модератор и водещ на експертните полемики е Мария Силвестър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР