Последните избори: Сунак достига рекордно ниско ниво в ново проучване

...
Последните избори: Сунак достига рекордно ниско ниво в ново проучване
Коментари Харесай

Стармър „отхвърля аргумента“ за повишаване на данъците, необходимо за финансиране на обществените услуги – и обещава „няма връщане към строгите икономии“

Последните избори: Сунак доближава рекордно ниско равнище в ново изследване

Лидерът на лейбъристите изключи повишение на налога върху прихода, националната застраховка и Данък добавена стойност в документа за политиката - което накара Института за фискални проучвания да предизвести, че водещото му заричане да достави „ същинска смяна “ е застрашено. той не желае да покачва налозите, той няма задоволително пари, с цел да възвърне публичните услуги след години на съкращения.

Но той сподели: „ Отхвърлям този мотив. Отхвърлям това предложение, което е там – че всичко, на което можем да се надяваме с нашата стопанска система, е, че ще се изравним вечно.

„ Разбирам след 14 години за какво хората не имат вяра безусловно, че можем да развием стопанската система си. Мисля, че можем да развием стопанската система си. Имаме съществени проекти тук. "

Адам Бултън: Кийр Стармър може да повтори Тони Блеър, като вкара лейбъристите в номер 10, само че го чака тежко задължение

Сър Keir пос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР