Докато това политическо мнозинство управлява България, може би ще изпратим

...
Докато това политическо мнозинство управлява България, може би ще изпратим
Коментари Харесай

Христо Проданов: Борисов помогна за отглеждането на Възраждане

„ Докато това политическо болшинство ръководи България, може би ще изпратим всичко, каквото имаме като оръжие, без ракетите за градушка. Според нас това е извънредно неверна политика. Всяка война рано или късно, приключва на масата за договаряния ”.  Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов пред Нова.

„ Те са украински патриоти, те не са български патриоти ”, добави мнението си за ръководещите депутатът от опозицията. Той показа мнението, оборено от държавното управление и от уеб страницата за инспекция на обстоятелствата, че е имало призовки за ресурс към български жители. „ Имаше в общественото пространство такива призовки, които се изпращат – за ресурс. Дали е за Украйна, не знам. До това не трябва да се стига, ние ще бъдем твърдо срещу ”, сподели Проданов.

Запитан за „ Похода на свободата ” на Пригожин, българският народен представител изясни: „ Дали Путин ще бъде на власт го взема решение съветският народ, не ние. Трябва да имаме неутрална позиция по вътрешен въпрос за друга страна.

„ Не знам дали (Бойко) Борисов е основателят на партия „ Възраждане ”, само че за развъждането съм сигурен, че им е оказал помощ много ”, добави Проданов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР