До 2050 година хората ще станат безсмъртни. Тази прогноза на

...
До 2050 година хората ще станат безсмъртни. Тази прогноза на
Коментари Харесай

Ставаме безсмъртни до 2050 година!

До 2050 година хората ще станат безсмъртни. Тази прогноза на футуролог разбуни духовете на научното ревю Големия гърмеж в Лондон.

Д-р Иън Пиърсън от Англия изуми обществеността с прогнозата си за близкото бъдеще. Според него към средата на века хората ще имат способността да включват мозъците си в особено основани за това компютри.

Така след физическата гибел на телата, съзнанието ще да продължава да съществува. То ще може да добие доста разнообразни идентичности. С помощта на новите технологии човек ще може да ръководи доста и разнообразни антропологични тела.

Специалистът направи предсказанията си по време на тазгодишното научно ревю Големия гърмеж в Лондон. Според него научните постижения в близко бъдеще в действителност ще съумеят да създадат хората безсмъртни. Те ще могат да продължат съществуването си дълго след биологичната си гибел.

Ако предсказанието на лекар Пиърсън се окаже вярно и хората станат безсмъртни, това неизбежно ще докара до някои основни промени в еволюционните процеси при хуманоидите.

Настоящето ще би трябвало да се съобрази с напредъка на технологиите. Дали обаче това ще е верният метод за развиването на човешката раса, следва занапред да забележим.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР